045 7873 7001 aurora.elomaa@gmail.com

Kesäisestä sateesta, hyvästä aasialaisesta ruuasta, tanssin aikaansaamasta joukkohurmoksesta – ai nyt puhuttiin seksistä? Nautin monesta asiasta!

Mikään ei ole seksikkäämpää kuin kumppanin nautinto, joten on vain luonnollista, että minulta kysytään tätä usein. Mistä minä nautin? Viekö raha pois tapaamisen intiimiydestä? Olenko kylmä ja etäinen?

Kahteen viimiseen vastaus on ei. Tietysti joskus minun ja vierailijan kemiat kohtaavat paremmin ja joskus huonommin, mutta minusta näkee selvästi, että nautin aidosti siitä mitä teen. Minut saa syttymään aivan tavallisilla asioilla – viipyilevä kosketus kehollani, intiimit suudelmat ja rauhallinen ja kiireetön läsnäolo. Älä pelkää näyttää, kuinka kiihottunut itse olet, se vasta sytyttääkin minut! Paras nautinto on jaettu nautinto.

Pidän paljon vatsani ja sisäreisien hyväilystä sekä hellästä nuolemisesta. Kyllä, se orgasmi jonka sain kielesi alla oli aito. Kysyminen on aina ok, se on aina paras keino selvittää pitääkö kumppanisi siitä tai tästä tavasta koskettaa.

Haluatko vain katsella, kuinka nautin? Mikä olisikaan parempi sessio! Lemmenpaikkani ovat erittäin tuntoherkät, joten nautin eniten rauhallisen kiihottavasta menosta. En siis nauti joskus pornoelokuvissa nähdystä kovasta ja rajusta sormetuksesta tai dildotuksesta. Hellä hieronta sen sijaan saa minut hulluksi kiimasta! Ja kyllä, voihkin äänekkäästi. Saan orgasmin helpoiten leluilla tai antamalla sen itse itselleni.

Rakastelun lisäksi lempisessioitani ovat käsihoito- ja cum control -sessiot. Kiihotun, kun näen miten sinä kiemurtelet kiiman ja tuskaisen nautinnon kourissa. Olen taitava pitkittämään nautintoasi ja vapauttamaan orgasmin sitten kun haluan.

Nautintoon tarvitaan aina kaksi, ja voit olla varma, että kun palaat luokseni ja opimme tuntemaan toisiamme paremmin, vietämme kerta kerralta upeampia hetkiä toistemme kanssa!