045 7873 7001 aurora.elomaa@gmail.com

Oletko kenties ensi kertaa menossa tapaamaan ilolintusta? Miten tapaamiseen tulisi valmistautua? Ja mitä siellä sitten tapahtuu?

Itse ajanvaraus tapahtuu soittamalla tai tekstarilla. Ajanvaraus-sivultani löydät hintani ja ajat, jolloin olen tavattavissa. Ajanvarauksen jälkeen saat saapumisohjeet, ja eikun vaan paikan päälle!

Et tarvitse mitään sen erikoisempia erityisvalmisteluita, etkä tarvitse mukaasi mitään. Luotani löytyy kaikki tarvittava, kuten kondomit. Minulla on eri kokoisia kondomeja, joten sinulle löytyy varmasti sopiva.

Ennen tapaamista voit käydä suihkussa jo kotona. Jos tulet suoraan töistä, luonani on aina suihkumahdollisuus, puhdas pyyhe ja neutraaleja tai miestuoksuisia pesuaineita. Aikasi alkaa sinun astuessa ovesta sisään, joten jos käyt suihkussa jo kotona, meille jää enemmän aikaa keskittyä itse asiaan.

Maksu hoidetaan aina etukäteen. Luonani käy tavallinen käteismaksu ja korttimaksu. Tämän jälkeen ohjaan sinut käsipesulle ja voimme aloittaa puuhat.

Mitä tapaamisen aikana sitten tapahtuu? Tapaamiseni ovat tyttöystävähengessä, joka tarkoittaa sitä, että olen mukava, lämmin ja kyselen kuulumisiasi kuin vanha tuttu. Ohjaan kyllä koko tapaamisen alusta loppuun, joten voit tulla omana itsenäsi. Sinun ei tarvitse olla kova panomies, vaan voimme nauttia toisistamme hellän lämpimästi.

Tavalliseen tapaamiseen kuuluu sängyn puolella suuseksiä ja seksiä. Olen erityisen taitava käsistäni, ja vähintään puolen tunnin ajalla saat nauttia kiihottavan kiusoittelevasta hyväilystä miehuudellasi. Otan sinulta suihin kondomin kanssa; aistikkaasti, himokkaasti ja viettelevästi.

Tyttöystävämenoon kuuluu, että mitään normaaliin seksiin kuuluuvaa ei tarvitse erikseen pyytää. Minua saa siis nuolla, suudella ja sormittaa. Rakastelu kaikissa asennoissa on ok, kunhan se tuntuu hyvältä meille molemmille. Rinnoilleni ja kropalleni saa laueta. Kasvoilleni tai limakalvoilleni en miesnestettäsi ota.

Entä sitten, miten seksin jälkeen? Voimme hetken köllötellä ja jutella, ja sitten onkin aika palata suihkun kautta takaisin arkielämään, mieli huimasti keveämpänä!

Ja eikun rohkeasti aikaa varaamaan!