045 7873 7001 aurora.elomaa@gmail.com

Koronavirus on hyvin nopeasti noussut koko maailmaa puhuttavaksi pandemiaksi, niin puhutaan mekin siitä nyt. Voiko seksityöntekijän luona vierailla turvallisin mielin kun korona jyllää, vai pitäisikö kaikki harrastustoiminta siirtää hamaan tulevaisuuteen?

Viralliset ohjeistukset ovat tulleet, ja niiden mukaan massatapahtumat olisi hyvä jättää väliin ja harrastustoiminnassakin vältellä lähikontaktia. Seksi on kuitenkin läheisyyttä ihanimmillaan – eihän siitä tarvitse luopua?

Tartunnan saa todennäköisemmin julkisilla paikoilla satojen ihmisten joukossa liikkuessa, kuin hetkestä kahdestaan seksityöntekijän luona. Kuten asiasta tietävät ilmoittavat, huolellinen käsien pesu on tartuntojen ehkäisyn kannalta tärkeintä. Kun saavut tytön luo, pese kädet hitaasti saippualla – niinkuin teemme muutenkin, jotta estämme ihan tavallisten flunssien leviämisen ja pöpöjen pääsemisen tytön ihanimpaan lemmenkoloon. Jos haluaa olla erityisen tarkka, suutelun voi hetkeksi jättää tapaamisilla väliin ja suosia GFE-tapaamisten sijasta hierontoja ja muita tapaamisia, jossa sylkeä ja muita eritteitä vaihtuu vähemmän.

Ja palveluntarjoajille vinkki; tartunnan saa todennäköisimmin ulkoa likaisten käsien mukana. Pese siis saippualla tai desifintiointiaineella kaikki pinnat, johon kosketaan, kuten ovenkahvat. Vaihda käsipyyhe asikkaiden välissä tai tarjoa papripyyhkeitä. Ja pyydä asiakkaita käyttämään käsipesussa saippuaa, ja pesemään kädet huolellisemmin kuin vain lyhyesti viruttamaan käsiä hanan alla. THL:n ohjeistus sanoo, että käsiä täytyy pestä ainakin parinkymmenen sekunnin ajan.

Jos kurkkua alkaa kutittaa tai vilunväreitä tulla, älä lähde flunssaisena tapaamiseen. Tiedän, että tytön tapaamiseen peruminen tuntuu pahalta, eikä unikaan tule kun tietää millaisesta herkusta jäi paitsi, mutta poikkeustilanne vaatii uhrauksia. Tyttö kyllä ymmärrää, kun laitat hänelle asiallisen viestin, että peruutat aikasi flunssaoireiden takia, ja toivot pääseväsi mahdollisimman pian korvaavalle käynnille.

Seksibileissä kävijöille, kuten swingereille ja kinkyille, korona on kurja uutinen. Isoissa tapahtumissa, jossa ollaan lähekkäin virukset leviävät nopeasti. Monia seksibileitä ja -tapahtumia onkin jo jouduttu perumaan, mikä aiheuttaa mielipahan lisäksi rahallisia menetyksiä järjestäjille. Itsekin yrittäjänä tunnen harmistusta kaikkien yrittäjäkollegoiden puolesta, joiden bisnes hiljentyy tai lakkaa kokonaan koronaviruksen vuoksi.

Ainoa täysin varma keino säilyä tartunnalta on tietysti pysyä kotona. Jotta karanteeni ei täysin tylsistyttäisi, kotielämää piristämään voi tilata webcam-session. Hetki tytön kanssa jutellen ja ihanasta seksistä haaveillen voi olla paras lääke mielipahaan!

Eikä mikään voita hyvää sooloseksiä! Oletko valmis katselemaan kameran välityksellä, kuinka upeatissinen tyttö sitä harrastaa?