045 7873 7001 aurora.elomaa@gmail.com

Ajanvaraus

Ensimmäistä kertaa Kuopiossa! Maanantaina 30.11. n klo 17 alkaen, tiistaista torstaihin päiväsaikaan. Olen tavattavissa myös yhdessä ihanan sporttisen bruneten Inarin kanssa!

Kahden tytön duo 30min 240€, tunti 400€. Meille sopii hellä rakastelu, ihana lesboshow, tai miten olisi kuuma tuplasuikkari tai kahden naisen strap-on-kyydit sinulle?

Menneet reissut:viikko 45: Oulu, viikko 44: Tampere, viikko 43: Oulu, viikko 42: Seinäjoki, viikko 41: Turku, viikko 39: Jyväskylä, viikko 38: Lahti ja Turku viikko 37: Lahti ja Pori, viikko 36: Pori, viikko 35: Turku, viikko 33: Rauma, viikko 32: Turku, viikko 30: Turku ja Helsinki, viikko 26: Tampere, viikko 25: Oulu, viikko 24: Seinäjoki ja Turku

Välillä myös Webcamissä!

Puhelin:
045 7873 7001

Sähköposti:
aurora.elomaa@gmail.com

Minut tavoitat puhelinnumerolla myös:
Watsappista
Snapchatistä

Kik, Telegram ja Snapchat:
Lummelintu

Sosiaalinen media:
Twitter @auroraelomaa
Instagram @auroraelomaa
Alastonsuomi Lummelintu

No anal, no owo!

Sinä aikuinen, siisti ja selvin päin oleva herrasmies, ota rohkeasti yhteyttä! Jos ujostuttaa, laita vaikka viestiä; myös ensikertalaiset ovat tervetulleita! Yhteyden minuun saat puhelimella, viestillä ja sähköpostilla, sosiaalisen median tai chättisovellusten kautta, ja vastaan niihin kaikkiin. Jos päivä on kiireinen ja haluat varata ajan, mutta et saa yhteyttä, laita perinteinen tekstiviesti (/Watsapp), luen ne ensimmäisenä. Viesti on myös yleisesti paras tapa sopia yksityiskohdista, sillä vaikka parhaani yritän, puhelimeen voi joskus olla vaikea vastata.

Olen kuvieni mukainen 25-vuotias nainen. Olen aina tavattavissa siistissä asunnossa tai huoneistohotellissa, jonne on helppoa ja salaista tulla. En polta tupakkaa tai käytä muita päihteitä, joten olen aina raikas ja tuoksuton sinua varten. Ellet toivo muuta, olen pukeutunut seksikkäisiin alusvaatteisiin ja stayup-sukkiin. Tyttöystävämeno on mieleeni, eli minua saa suudella ja mirriäni saa nuolla. Veloitan ajasta, joten koko aika on aina käytettävissäsi. Peppuseksi ja suikkari ilman kondomia eivät kuulu palveluihini, eivät edes lisämaksusta.

Toiveita? Kysy rohkeasti!

Soita, laita viestiä tai sähköpostia!

Teen hommia päivystämällä ja varaan aikoja samalle päivälle. Eli katso, kun olen tavattavissa ja varaa aika samalle päivälle. Luonani käy tavallisen anonyymin käteismaksun lisäksi korttimaksu.

Keikkailen eteläisen Suomen alueella: Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Raumalla. Näitä kaupunkeja kierrän säännöllisen epäsäännöllisesti muutaman viikon välein. Satunnaisesti keikkailen myös muissa kaupungeissa, kuten Oulussa. Olen luopunut vakipaikastani Tampereella, eli nykyään ainoastaan keikkailen.

Tapaamisiin! <3

Hinnasto (incall)

Suosittelen ihanaa puolituntista tyttöystävämenolla eli molemminpuoleisella suuseksillä, eri seksiasennoilla, suutelulla ja ihanalla yhdessäololla. Koko aika on näissä ajoissa luonnollisesti käytettävissäsi, joten jos mieli tekee usemman kerran, niin ole hyvä!

Nautinnollinen ja kiusoitteleva käsihoito tai suikkari. Minulla pikkarit jalassa. Nämä ajat eivät sisällä sormitusta tai nuolemista minulle. Jos haluat nuolla minua, hinnoittelen yllä olevan hinnaston mukaan.

Ota yhteyttä ja varaa aika!